Draaimolen en Nous’klaer komen met nieuw festival

Draaimolen-1

Maandag schreven we al een artikel over de tofste nieuwe festivals in ons mooie landje. Toen was echter het nieuws over ‘Draaimolen X Nous’klaer Island‘ nog niet bekend. Want deze samenwerking tussen Draaimolen en het Rotterdamse label Nous’klaer mag daar zeker niet in ontbreken! In Loon op Zand, valk onder de rook van Tilburg, zal het mooiste strand van Brabant het decor zijn van dit intieme festival.

Draaimolen x Nous’klaer Island

Op de line-up staan op dit moment 6 toppers van Nous’klaer en daar heeft Draaimolen nog vier persoonlijke favorieten aan toegevoegd. Amandra x Mattheis live, Fenna Fiction, Konduku, Oberman, Oceanic b2b Sandrien house set, Tammo Hesselink, Upsammy en Valentino Mora zullen verdeeld over twee podia hun muziek ten gehore brengen

Het publiek kan kiezen uit een stage waar je lekker kunt dansen op het strand en een stage op het terras met een prachtig uitzicht over het water. Als het weer het toelaat kan er uiteraard gezwommen worden in het meer, dus de organisatie raadt iedereen aan om hun strandspullen mee te nemen!

Kaarten voor het festival, dat plaatsvind op 9 juni 2019, gaan vandaag (14 maart) om 20:00 in de verkoop.

Draaimolen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *