elrow Town Amsterdam komt terug!

Elrow Town Amsterdam

Vorig jaar maakte elrow Town Amsterdam haar festivaldebuut in Nederland en wij waren erbij! Dit jaar keren zij terug met een nóg grotere, nóg betere en nóg meeslependere editie. In 2019 zal het groene Havenpark van Amsterdam worden omgetoverd tot de wondere wereld van elrow. Zorg dat 7 september met een dikke Edding stift gemarkeerd is, want dit belooft weer een pareltje te worden!

elrow Town Amsterdam 2019

Dit keer geen drie, maar vijf stages, opvallendere decors en show en meer verassende experiences. Ook kent elrow Town dit ja niet één, maar meerdere thema’s. Buiten komt de MainStage, waar je een psychedelische trip ondergaat, terwijl de twee kleinere podia in een ‘Pink Cathedral’ en een op Parijs gesinpireerde ‘Arc de Rowomph’ veranderen. Indoor wordt je fantasie geprikkeld met ‘Rowsattack’ en ‘The Enchanted Forrest’.

Shows

Psychodrowdelic Stage

De wildste hippiecommunity ooit strijkt met veel bombarie neer op elrow Town Amsterdam. Bereid je voor op wederom psychedelisch extravaganza voor de zintuigen, veroorzaakt door een kleurexplosie van het indrukwekkende op de caleidoscoop geïnspireerde podium.

Rowsattack

Stel je voor: de aarde en andere planeten bestaan niet meer, de bewoners zijn letterlijk dood van verveling. Alleen de ware party-animals hebben overleefd en zijn vastbesloten van planeet elrow een never ending feest te maken, dansend onder een lucht vol kleurrijke confetti en op non-stop live-muziek.

The Enchanted Forest

Treed binnen in het meest fantasierijke bos, waar de bomen lachend toekijken en meedansen en uit de schaduw van het groen er zomaar geheimzinnige beesten en nieuwsgierige geesten op kunnen duiken…

Partyburgemeester Rowsana

Rowgelia’s rebelse nichtje Rowsana is dit jaar verkozen tot partyburgemeester van elrow Town Amsterdam. Tegendraads, punk en een tikkie anarchistisch als zij is, is deze party- animal vastbesloten haar energie en levensvreugde over te brengen op Amsterdam.

Meer info en tickets vind je op www.elrowtownamsterdam.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *