5 manieren om je festivalbandjes te bewaren

festivalbandjes

Je hebt twee verschillende groepen in de festivalwereld. De groep die een bandje haalt bij de entree van een festival, deze om houdt tijdens het festival en ‘m de ochtend erna meteen afknipt na uit een coma te zijn ontwaakt.De andere groep is helemaal into het festival, zouden een moord plegen voor een kaartje en dragen de festivalbandjes nog wekenlang met volle trots. Het gevolg: een sleeve van festivalbandjes. No thanks, gaat net iets te ver en is tevens een broeinest van bacteriën.

Na een festival voel jij je waarschijnlijk niet al te fris en dan is de kans nihil dat jouw bandje de vele bierdouches heeft overleefd.  Begrijp ons niet verkeerd, wij snappen best dat je al je opgespaarde festivalbandjes wilt bewaren als aandenken. Het festival heeft je waarschijnlijk meer dan genoeg geld gekost, waardoor een trui van €80 van de merchandisetent er vaak niet meer aanzit. Daarom geven wij jou wat inspiratie zodat de gespaarde festivalbandjes niet in de container hoeven te eindigen.

Festivalbandjes bewaren

Aan de muur

Iets persoonlijks voor aan de muur doet het altijd beter dan een IKEA schilderij van de wereldberoemde Londense rode dubbeldeksbus. Het zal dan ook een blikvanger in je huis worden als jij al jouw opgespaarde festivalbandjes in een lijst ophangt. Belangrijk is wel om deze uiteraard vast te lijmen, zodat ze niet allemaal naar beneden donderen als ie aan de muur hangt.


 
 

Geld moet rollen

Waarschijnlijk heb je dagelijks je portemonnee in je handen. Geld moet immers rollen. Tenminste, als je niet bankroet bent na een festival. Een uniek aandenken aan jou tofste festivals is dan ook een portemonnee van festivalbandjes.


 
 

Watch this

Wil je maar al te graag aan de grote klok hangen naar welke festivals je bent geweest? Dan is dit item zeker geschikt voor jou. Een klok van festivalbandjes waar zelfs Hans Klok u tegen zou zeggen.


 
 

Festivaljacka

Omdat een jacka met bontkraag zo 2017 is, werd het wel eens tijd voor een ander soort jacka. Benodigdheden: iemand die kan naaien en je favoriete bandjes. Check? Dan is het een kwestie van erop naaien en vervolgens pronken op het volgende festival.


 
 

On fire

Kijk, een aansteker van een festivalbandje is gewoon nice om te hebben. De vraag is alleen: ben je bereid om je aansteker gestolen te laten worden door de beruchte aanstekercriminelen. Je bent dan namelijk wel je aansteker én je aandenken van het festival kwijt. Iets om over na te denken, maar toch blijft het een uniek item!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *