Fetisj Friday #4 Fornofilie

[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Looners

Een Bestå televisie meubel, een Bostrak kledingkast of een Grönlid 3-zitsbank. Het zijn IKEA termen waar jijzelf waarschijnlijk niet warm van loopt. Het zijn voor jou puur praktische meubelstukken die je in je huis hebt staan. Oke, af en toe kan er wel eens een kunstje worden gedaan op een slaapbank, maar daar blijft het dan ook bij. De gemiddelde persoon met fornofilie denkt daar toch nét iets anders over. 

Fetisj Friday #4 Fornofilie

Fornofielen hebben namelijk niet alleen een fetisj voor meubels, maar ook voor het zijn van een meubelstuk. Bij dat eerste schieten de gedachtes door onze hoofd. Van een fluweelzacht, groot, rond bed krijg je natuurlijk ook gewoon zin om bovenop iemand te springen. Als het gaat over een lampvoet inclusief lampenkap kunnen wij het ons net iets minder goed in beelden. Die mensen zullen hun fetisj over het algemeen niet aan het licht brengen en wij vragen ons ook af waar die staaf in verdwijnt. No details, please.

De andere groep fornofielen kunnen zich hélemaal vinden in de mentaliteit van een bank of tafel. Het gaat dan vaak om het onderdanige gevoel dat zij krijgen. Zo kunnen zij verplicht worden om als een bijzettafel te dienen waar een bloempot op staat. Die pot mag ab-so-luut niet op de grond vallen en dus zal jij voor een langere tijd in een acrobatische houding moeten staan. Pas als de ‘meubelverkoper’ de pot van je rug afhaalt ben je weer een mens. Iets voor een volgend rollenspel?

fornofilie
Giphy
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *