Berghain uitsmijter Sven Marquardt toont foto-expositie

Sven Maquardt

Berghain’s geliefde getatoeëerde uitsmijter Sven Marquardt heeft in de Georgische technoclub Khidi zijn eerste foto-expositie tentoongesteld. Het werk van Marquardt is bekend geworden in zowel de muziek- als fotografie-industrie door zijn grimmige en zwart-witte sferen in zijn werk. Net als de man zelf. Ook hebben zijn foto’s in de Berghain gehangen en zijn  gebruikt als artwork voor de releases de club’s label: Ostgut Ton. Het is niet de eerste keer dat hij zijn werk tentoonstelt voor publiek. In 2016 exposeerde hij zijn foto’s namelijk ook al, die keer in Hangar8298 op Ibiza.

Sven Marquardt foto-expositie

In zijn werk laat hij zien dat je bijzonder technoclubs niet alleen op Ibiza of in Berlijn vindt. Zijn tentoonstelling laat de rauwe ravecultuur in Tblisi, de hoofdstad van Georgië, zien. De foto-expositie wordt gepresenteerd met visuals van Pfadfinderi uit Berlijn en zal worden bijgestaan met live-performances van Prurient AKA Vatican Shadow.

In onderstaande video zie je de openingsbeelden van de expositie, gedocumenteerd door Lexo Machavariani. Ook komt Sven Marquardt zelf aan bod, om te vertellen over zijn werk, exposities en de overeenkomsten in de technoscene tussen Berlijn en Tblisi.

https://youtu.be/1QuyIeBOzLc

Source :
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *