Koppels die goede seks hebben gaan eerder vreemd

vreemdgaan

Vreemdgaan. Een fenomeen waar veel mensen zich aan branden. Maar hoe komt het nou dat we zo vaak buiten de deur neuken? Wetenschappers waren ook benieuwd en hebben proberen te onderzoeken waarom het zo vaak gebeurd. Je kunt wel stellen dat de resultaten best wel lijp zijn.

Studie

Gek genoeg wijst de studie, gepubliceerd in het boek ‘Personaliteit en Sociale Psychologie’, dat koppels die goede seks hebben sneller vreemdgaan dan koppels waarvan de seks wat minder boeiend is. Het onderzoek werd uitgevoerd op de Florida State University waar 233 relaties voor een periode van drie en een half jaar onder de loep zijn genomen. Ze lieten de mensen details opstellen over hun echtelijke voldoening, seksuele voldoening, hun lange termijnplannen, of ze vreemd gingen en of ze nog steeds bij elkaar waren. De cijfers: kei en keihard.

De resultaten lieten zien dat mensen die de seks met hun partner een hoog cijfer gaven vaker geneigd zijn om van een ander walletje te eten. Om verder onderzoek te doen naar vreemdgaan lieten ze de deelnemers naar verschillende foto’s kijken van mooie of wat minder mooie mannen of vrouwen. Vervolgens moesten ze een cijfer toekennen hoe knap de persoon was en werd er gemeten hoelang er naar een foto gekeken werd. Hoe langer men naar een foto staarde, hoe groter de kans was dat die persoon wel is ontrouw was. Daarnaast werd geconcludeerd dat mensen die de foto’s laag beoordeelden minder zouden vreemdgaan.

Duuusssssss, heb je hondsgeile seks met je partner? Doe af en toe even wat minder je best, want de cijfers liegen niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *