Line-up Elrow Town Amsterdam bekend gemaakt

elrow home sessions

Op 7 september vindt de tweede editie van elrow Town Amsterdam plaats in het Havenpark. Hier zullen vijf stages verrijzen waar een internationale mix van grootheden en legendes, worden afgewisseld met lokale helden en gevestigde namen. Van Basement Jaxx en Eats Everything tot 2ManyDJs, van Luuk Van Dijk tot De La Swing, en van GUTI tot rijzende ster Fisher.

In totaal zijn er nu 25 artiesten bekend gemaakt, maar later dit jaar zal er nog een special guest aan de line-up worden toegevoegd.

Elrow Town Amsterdam

Elrow Town staat natuurlijk bekend om zijn uitbundige shows, creatieve decors en confetti zo ver het oog kan reiken. Vorig jaar waren we bij de eerste editie van het festival en deze speeltuin voor volwassenen zal ik never nooit meer vergeten. Dit jaar heeft elrow Town Amsterdam meerdere thema’s en dat betekent nog meer gekte en verassingen. Buiten bij de main onderga je een psychedelische trip, terwijl twee kleinere podia in een Pink Cathedral en een op Parijs geïnspireerde Arc de Rowomph veranderen. Binnen zal er een beroep worden gedaan op je fantasie bij Rowsattack & The Enchanted Forrest.

Line-up

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *