Line-up MELT 2019 compleet

MELT 2019

Vijf maanden voordat MELT 2019 losbarst op het industriële Ferropolis-terrein aan Gremminmeer in Duitsland, legt de organisatie de laatste hand aan de line-up voor komende zomer. Onder meer Kaytranada, Virgil Abloh, FKJ, Yung Lean en HVOB vullen het affiche aan. MELT vindt dit jaar plaats van 19 tot 21 juli.

Laatste toevoegingen

De Canadese producer Kaytranada geeft op MELT 2019 zijn enige festivalshow van het jaar op, net als de Zweedse rapper Yung Lean, met zelfs zijn enige show in Europa. De beroemde Amerikaanse modeontwerper Virgil Abloh blijkt niet alleen goed te zijn achter de naaimachine, maar ook achter de decks. Hij komt met een mix van hiphop, grime, trap en soul naar het Ferropolis-terrien.

Diversiteit

Techno-heldin Honey Dijon, soul zanger Magalia en pop duo Ider zijn enkelen van de powevrouwen die hun opwachting maken op Melt 2019. Verder zal de ‘Melt Forest’ – één van de populairste podia van het festival –  een LGBTQ programma verzorgen in de bossen. Zo keren drag queen Pansy en het artistieke collectief Lotenheim terug naar het festivalterrein. Ook Pornceptual en Paper zullen hun kunsten gaan vertonen.

Andere specials zijn te verwachten van The Black Madonna, die voor de zondag de line-up van ‘The Big Wheel’ cureert met Jennifer Cardini en meer. Solomun, die met zijn Diynamic crew op zaterdag de Sleepless Floor overneemt, voegt onder andere Magdalena en Adana Twins toe aan het programma. De volgende dag draagt hij het stokje over aan het label Hessle Audio, die onder meer Ben UFO en Shanti Celeste aan de knoppen zet.

Verder werd eerder al bekend gemaakt dat Bonobo (dj-set) en Kink (live) geboekt zijn voor de pre-party en dat Highsnobiety Soundsystem een eigen podium krijgt. In totaal verwelkomt Melt deze zomer meer dan 120 artiesten aan het Gremminmeer. Check alle aangekondigde namen hieronder.

MELT 2019

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *