Melt presenteert eerste namen voor 2019-editie

Melt 2019

Amper vier maanden na één van de meest succesvolle edities ooit worden de eerste namen voor Melt 2019 gepresenteerd. Het Duitse festival vindt volgend jaar plaats van 19 t/m 21 juli plaats op het Ferropolis terrein in Gräfenhainichen.

Line-up MELT 2019

Onder de eerste namen die de organisatie naar buiten brengt valt o.a. Grammy-winnaar Bon Iver. Vrijwel geen enkele artiest mobiliseert een divers van publiek van critici en fans zo moeiteloos als deze Amerikaanse indiefolkband. De snel uitverkochte  tour van afgelopen zomer benadrukte dit nog maar eens. Ook zal Jorja Smith tijdens Melt een exclusieve show in Duitsland hebben, die met haar debuutalbum ‘Lost & Found’ veel indruk maakte.

Ook laat Melt zien komend jaar nog meer aandacht te schenken aan de urban genres en dan kan A$AP Rocky natuurlijk niet ontbreken.
Met het album ‘Testing’ (2018) reikt de Amerikaanse rapper ver voorbij genrerestricties in samenwerkingen met Frank Ocean, FKA Twigs en Tame Impala. In dit rijtje hoort ook Skepta thuis. De grime-artiest, rapper, songwriter, en producent is een act die met zijn eclectische sound perfect op Melt past. Ook Four Tet reist af naar Ferropolis. De Engelse producer wordt inmiddels door menig liefhebber als muzikaal genie gezien.

Melt is natuurlijk niets zonder de rauwe sound van elektronische muziek. Daarom keert Modeselektor terug met een live performance en behoren Bilderbuch, Rin, David August (Live), Stephan Bodzin (Live), Kobosil, Charlotte de Witte, Ellen Allien, Helena Hauff, Maribou State (Live), Monolink (Live), Sudan Archves, Boy Pablo en Ama Lou ook tot de eerste aankondiging van het muzikaal veelzijdige festival.

Early Birds

Momenteel zijn tickets voor Melt nog voor een early bird prijs van €119,- te koop. Binnenkort stijgt de ticketprijs voor een weekendticket naar €129. Een compleet overzicht van tickets, de line-up en andere informatie is te vinden op de officiële Melt Festival website.

Melt 2019
Credits: Woddywoodsn
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *