Drink je Koningsnachtkater weg bij de Mellowed Hangover Breakfast

We weten allemaal dat Koningsnacht een excuus is om als land collectief naar de ratten te gaan. Waar je ook heen gaat, een vieze krokante kater lijkt onvermijdelijk. Toch willen we het op Koningsdag allemaal dubbel en dwars over doen. I like the attitude, maar wat te doen met het peloton wielrenners dat nog steeds over de groeven van je hersens raast? Juist, gewoon doorgaan met waar je de vorige avond gestopt bent: alcohol.

MELLOWED HANGOVER BREAKFAST

Speciaal voor jouw katerkop organiseren wij de eerste ‘MELLOWED HANGOVER BREAKFAST’met onbeperkt Orange Bloody Mary’s, heerlijke flammkuchen en Super Granola’s van Eat Natural. Allemaal inclusief!

Drink, dans en eet de rauwe randjes van je kater af en maak je klaar om op Willie’s verjaardag tot het gaatje te gaan. Hoe we ons de dag erna voelen zien we dan wel weer.

Hoe, wat, waar?

? Unlimited oranje Bloody Mary’s [by Eristoff] ? Flammkuchen [by Tappunt Zuid] ? Super Granola [by Eat Natural] ? DJ’s, om je rustig aan in de mood te brengen

Op Koningsdag van 11:00 tot 13:30 bij Tappunt Zuid in Den Bosch

EARLY BIRD: €12,50
REGULAR: €15,00

BESTEL HIER JE TICKETS

Je koopt van tevoren een ticket om er zeker van te zijn dat jij op 27 april je gezicht kunt afsmeren met straffe Bloody Mary’s en een Koningsontbijtje. Dit gaat er eentje voor in de boeken worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *