Netflix tip: ‘Turn Up Charlie’

Turn Up Charlie

De tijd dat er geruchten gingen over dat Idris Elba de nieuwe James Bond zou worden ligt inmiddels al even achter ons. Voor ‘Bond 25’ kruipt gewoon Daniel Craig weer in de rol van onze favoriete spion. Maar niet getreurd, Idris Elba-fans. Vanaf vandaag staat de nieuwe Netflix-serie Turn Up Charlie op Netflix. Een komedie met in totaal acht afleveringen van 30 minuten.

Turn Up Charlie

In de serie speelt Elba de rol van de mislukte DJ Charlie. Terwijl zijn familie denkt dat hij kneiterlekker gaat en een grootheid is in de muziekindustrie, is het eigenlijk zo dat het niet echt wil vlotten met zijn carrière als DJ. Om toch wat brood op de plank te brengen besluit hij om een mannelijke nanny te worden, oftewel een ‘manny’. Hij past op de 11-jarige dochter van zijn beste vrienden, die zelf wel een succesvolle carrière hebben en weinig naar hun dochter omkijken. Dit resulteert natuurlijk in dat de 11-jarige een behoorlijk pain in the ass is en aan Charlie de taak om haar onder controle te houden.

Idris Elba

Plaatsnemen achter de draaitafels is voor Elba natuurlijk niks nieuws. De acteur is namelijk in het echte leven ook DJ en draait regelmatig in zijn eigen cocktailbar. Oók draaide hij plaatjes op de after van Prins Harry’s en Meghan Markle’s bruiloft.

Bekijk hier de trailer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *