EXIT lanceert No Sleep Festival in Belgrado

No Sleep Festival

Als vervolg op de internationaal geprezen No Sleep Novi Sad Stage op EXIT Festival in Servië, wordt van 16 tot 18 november een compleet nieuw festival geïntroduceerd. Het No Sleep Festival in Belgrado zal een non-stop programma van de beste elektronische acts verzorgen op verschillende locaties in de Servische hoofdstad. Zeg maar dag tegen je nachtrust.

No Sleep Festival

Wie kan er, na drie historische closing sets op EXIT Festival, de eerste editie van No Sleep Festival beter naar een hoog niveau tillen dan technoqueen Nina Kraviz? He-le-maal niemand inderdaad. Ook zullen de Britse Berliner Dax J en de Franse I Hate Models deze herfst achter de draaitafels kruipen in Belgrado. De line-up zal de komende maanden aangevuld worden met de beste acts uit de elektronische scene, van zowel internationale sterren tot lokale talenten.

 Belgrado

De hoofdlocatie van het festival is de in een oud warenhuis gevestigde ‘New Hangar’. Deze industriële locatie in de haven van Belgrado, gelegen op slechts 1500 meter van het centrale Republic Square, moet dé nieuwe hotspot worden voor de grootste elektronische events in de stad. Verder zullen er op andere locaties in Belgrado afterparties, dagfeestjes, tentoonstellingen, workshops en muziekconferenties plaatsvinden. Voordat je het weet dans je drie keer het klokje rond in alle hoeken en gaten van de Servische hoofdstad. Precies zoals we van No Sleep gewend zijn!

No Sleep Festival-1
Credits: Helena Heuff
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *