Dit zijn de parels onder de podcasts

Hear
// 4 augustus 2019

Podcasts zijn hip. Ze komen in alle soorten en maten. Om door de bomen het bos nog een beetje te zien, maakten wij een kleine selectie uit het gigantische aanbod. Luister ze in de auto, in de trein of om je huisfeest op gang te krijgen.

Business as Usual – Classic Music Company

De naam doet anders vermoeden, maar de Classic Music Company is toch echt een dance label. Oprichter Luke Solomun maakt een maandelijkse podcast met de heetste pokoes. Uiteraard draait hij muziek van zijn eigen label, maar er komen ook andere parels voorbij. Daarnaast is er iedere aflevering een gast-dj die de Hotmix voor zijn rekening neemt.

Yous & Yay: New Emotions – VPRO

Yous en Yay, beter bekend als Sef en Faberyayo, gaan in gesprek met bekende Nederlandse artiesten, acteurs, filmmakers of anderszins interessante mensen. Ze hebben het over muziek, cultuur, feestjes en meer. Kortom, een podcast over de leven.

Mellowed Podcast

Zoals je weet zijn we bij Mellowed niet vies van hitsige plaatjes en verborgen muzikale juweeltjes. Wij hebben daarom de handen ineengeslagen met Maestro’s Records die ons om de week voorzien vaan een Mellowed podcast bomvol nieuwe en obscure muziek. Deze exclusieve sets zijn door de favoriete DJ’s van Meastro’s speciaal opgenomen voor Mellowed en zijn een heerlijke manier om het weekend in te luiden.

AF/FM – Chris Liebing

Bij het zien van de naam Chris Liebing waren we eigenlijk al om. Na het luisteren zeker. Deze wekelijkse show brengt je gruwelijkste sets van de Duitse technoheld. Need we say more?

On Drugs – CBC

Van deze podcast steek je nog wat op. En dan hebben we het niet over een joint. Elke week komt de Canadese radiozender CBC met een audio-documentaire over drugs, in de breedste zin van het woord. Ze onderzoeken de invloed van drugs op de wereld.

Beats in Space – WNYU Radio

In deze wekelijkse radioshow from the Big Apple draaien bekende en minder bekende DJ’s een live set. Deze show startte al in 1999, dus er zijn genoeg afleveringen om je even bezig te houden.

https://soundcloud.com/timsweeney/eliescobar2018?in=timsweeney/sets/beats-in-space-radio-show