Scheten van je partner houden je gezond

Scheten

Het duurt misschien even voordat je in een relatie comfortabel genoeg bent met elkaar om je eerste scheet in het bijzijn van je partner te laten. Of je hebt het soort relatie waar jullie nooit in het bijzijn van elkaar wat valse lucht laten vliegen. Als dat het geval is dien je even op te letten. Het is namelijk zo dat jullie scheten elkaar gezond houden!

Scheten zijn gezond

Onderzoekers aan de Universiteit van Exeter kwamen erachter dat je partner’s scheten het risico op allerlei levensbedreigende ziektes als kanker, hartaanvallen en beroertes kan verlagen. Ook kan het dementie en artritis verminderen naarmate we ouder worden en de mitochondriën in het bloed in goede conditie houden, wat erop neerkomt dat we meer energie in onze bloedcellen kunnen produceren.

Eén van de onderzoekers, Dr. Mark Wood, vertelt: “Hoewel waterstofsulfide bekend staat als het stinkende gas in rotte eieren en scheten, wordt het natuurlijk geproduceerd in het lichaam en is het een wondermiddel voor je gezondheid – het zou in de toekomst een belangrijke vechter kunnen zijn tegen een hoop ziektes.”

Dus de volgende keer dat jouw partner weer begint de klagen als je jouw scheten laat vliegen, dan schuif je dit artikel onder zijn of haar neus en zeg je dat het doet om hem of haar te beschermen.

Credits: Clem Onojeghuo
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *