Met deze 5 seksstandjes verbrand je de meeste calorieën

sekstandjes-6

Seks hebben we natuurlijk omdat het leuk en lekker is, maar wist jij dat je ook de spekjes wegwerkt tijdens de seks met bepaalde seksstandjes? Eerder schreven we al dat orale seks menig sport de hielen liet zien als het gaat om calorieën verbranden, maar ook met the real deal vliegen ze er vanaf. Met een vrijpartij van een half uur, mocht je het volhouden, kun je tot wel 350 calorieën verbranden. Dit bereik je echter niet door als een zeester op je rug te gaan liggen en de ander zijn of haar gang te laten gaan. Nee, bij deze seksstandjes loopt het zweet van je ruggetje!

Deze 5 seksstandjes verbranden de meeste calorieën

Reversed Cowgirl/boy

De vrouw/man zit hier met gespreide benen op je partner, met je gezicht naar de voeten. Je partner heeft duidelijk zicht op je bips, terwijl jijzelf balanceert in een houding die heel wat evenwicht vraagt. Het is goed voor je beenspieren en je core, en je verbrandt zo’n 100 kcal terwijl jij aan het rijden bent. Je kunt je handen neerplanten waar je wilt, het ligt er maar net aan hoeveel behoeft je hebt aan extra wrijving.

Credits: allesoverseks.be

Zittende schommel

Bij de zittende schommel zitten jullie met de gezichten naar elkaar toe en breng je jullie armen naar achteren en steun je op je handen. Jullie maken beide een heen en weer gaande schommelbeweging. Als jij op de schommel zit verbrand je 200 kcal per half uur.

Credits: allesoverseks.be

Amazone

De man ligt op zijn rug en de vrouw zit bovenop, met haar gezicht naar voren. Het is het meest praktisch als degene die bovenop zit de penis naar binnen leidt. Bovenop heb je controle, de vrouw berijdt hem. Vandaar ook de naam Amazones, naar de vrouwelijke krijgers uit de Griekse Mythologie, waar niet mee te sollen viel. Met 400 kcal per half uur hoef je niet meer naar de sportschool. WINNING!

Credits: allesoverseks.be

Draaitol

De man zit hier pop de rand van het bed of stoel en de vrouw zit op hem, met de rug naar hem toe. Degene op de stoel houdt zijn voeten aan de grond en steunt met zijn armen naar achteren. Hij gaat in de juiste hoek naar binnen en vervolgens maak je een ronddraaiende beweging en houd je je voeten op de grond. Hiermee verbrand je zo’n 200 kcal per half uur.

Credits: allesoverseks.be

Ruggelings

Hierbij ligt de man op zijn rug, en degene bovenop ligt met haar/zijn rug op hem. Vervolgens beweegt degen on top met haar/zijn bekken op en neer en glijdt met het lichaam langs die van je partner. Met 450 kcal per half uur, hét standje als je geen zin hebt om jezelf naar de sportschool te sleuren.

Credits: allesoverseks.be
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *