Soenda Festival 2019 landt internationale line-up

Soenda Festival 2019

Voor de elfde editie van Soenda Festival krijgen de bezoekers verspreid over vijf stages een indrukwekkende internationale line-up voorgeschoteld. Legendes als Fritz Kalkbrenner, Speedy J, Âme, Rebekah en Paula Temple komen op zaterdag 18 mei naar Utrecht voor Soenda Festival 2019.

Locatie

SSoenda is de unieke ambiance die deze locatie biedt en het decor dat speciaal voor het festival gebouwd word. Losgaan kun je bij de Java-stage, maar je kunt ook lekker knus dansen bij de intieme Lombok-stage, die gehost wordt door Pablo Discobar.

Line-up

De Duitse DJ Fritz Kalkbrenner maakt zijn debuut op Soenda Festival 2019 en Speedy J keet terug, nadat hij vorig jaar al optrad als de helft van het duo Multiples. De show van Anetha en Randomer gaat een wereldprimeur worden, zij gaan namelijk voor het eerst b2b draaien. Hoewel Âme maar een beperkt aantal liveshows op Nederlandse Festivals doet, heeft de organisatie heb weten te strikken voor een zeldzaam optreden.

De Amerikaanse house-DJ Anthony Parasole, de Italiaanse technoveteraan Freddy K en de uit Berlijn afkomstige Somewhen zijn eveneens voor de allereerste keer op Soenda Festival te zien.

Enkele oude bekenden, zoals Rebekah en AnD, worden op Soenda Festival 2019 opnieuw met open armen ontvangen. Paula Temple, I Hate Models, The Advent en Assailants keren terug nadat ze eerder op Soenda hebben gedraaid. Naast de grote namen Soenda erom bekend om ook aanstormend talent een plek te geven. Een naam die we in de gaten gaan houden tijdens de elfde editie is Lewski, die we eerder hebben gefeatured in onze rubriek Mellowed Talent Scout.

Check de volledige line-up hieronder:

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *