Solomun: de absolute koning van de after

Solomun

Als jij denkt jij redelijk je mannetje kunt staan tijdens een after? Denk dan nog maar eens even heel goed na. Want wat Solomun tijdens ADE klaarspeelde is pas echt next level. Deze man draaide op de laatste dag van Amsterdam Dance Event 22 uur lang bijna onafgebroken. Hoe de f*ck kon deze man nog op zijn benen staan?

Afterkoning Solomun

Solomun draaide op zaterdag, van middernacht tot zondagochtend zes uur, een allnighter bij Loveland, ging vervolgens drie uur b2b met Dixon op Afterlife om vervolgens tot 22:00 te draaien op zijn eigen after in The Loft bovenin de A’DAM Toren. Hij moest er even inkomen, maar na wat Jägermeister leef hij op en begint hij écht te knallen. Zoals we van ‘m gewend zijn.

Hij vervolgt zijn marathonset met lange, duistere voortstuwende platen. Hij probeert zich staande te houden aan zijn mixer, en is zeker niet de enige die in deze staat is. The Loft staat bekend om zijn afters en staat dan ook ramvol mensen die vanuit Awakenings of Shelter rechtstreeks naar de A’DAM toren zijn gekomen.

En je zou zeggen dat de man er rond 17:00 wel klaar mee is, but nope. Solomon bestelt pizza, steelt een hap van iemands banaan en nipt nog een keer aan een Jäger. Toch blijft hij bewonderenswaardig goed draaien voor iemand die op dat moment al 18 uur aan een stuk achter de decks staat. Hij verlengt de eindtijd van zijn feest van 19:00 naar 22:00, om maar door te kunnen gaan. De laatste twee uur gaat hij b2b met Adriatique en Butch en uiteindelijk sluit hij af met ‘The Power of Love’ van Frankie Goes To Hollywood. Koning Solomun staat op dat moment 22 uur te draaien. Werkelijk een onmenselijke prestatie, waar ik dan ook alleen maar respect voor heb (of is het medelijden?). Gezond kan het namelijk nooit zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *