Dit zijn de tattoo trends van 2019

Tattoo trends

Bij Mellowed zijn we fan van tatoeages en steken dat dan ook zeker niet onder stoelen of banken. Het is een vorm van zelfexpressie, stijl én een manier om herinneringen permanent vast te leggen. Wij hebben daarom speciaal voor jou de tattoo trends van dit jaar even op een rij gezet. Even checken dus voordat je je afspraak maakt!

Handtatoeages

Hoewel het één van de pijnlijkste plekken is om een tatoeage te laten zetten is het, nadat Ariane Grande een handtatoeage heeft laten zetten, een enorme trend geworden. Mensen zetten massaal inkt op hun handen en let’s be honest: het is f*cking nice!

Tattoo in gezicht

Je ziet steeds vaker dat mensen het gezicht een canvas is geworden voor tatoeages. Het kan heel mooi zijn, mits het subtiel is. Denk er wel goed over na dat het voor de rest van je leven op je gezicht staat en nog niet in alle beroepsvelden is geaccepteerd.

https://www.instagram.com/p/BwSLckplyZd/

Röntgen

In 2019 is het ook een trend om doormiddel van schaduwen en dunne lijnen de illusie van een soort röntgenfoto te creëren. Deze trend is groot gemaakt door de New Yorkse tattoo artist Joice Wang en verwacht wordt dat deze stijl van tatoeëren steeds groter gaat worden dit jaar. En dat is alleen maar top, want dit is héél dik!

Geborduurde stijl

Deze stijl is echt upcoming en lijkt of er daadwerkelijk een figuur op je lichaam is geborduurd. Vaak met prachtige kleuren, dus opvallen doe je met deze stijl van tatoeage sowieso.

Doodles

I kid you not, dit is serieus een trend. Random tekeningetjes, speelse ontwerpen en lijnen die door elkaar lopen, alsof een kind het heeft getekend, gaan we in 2019 veel zien. Best cute.

https://www.instagram.com/p/BusXumzAhSU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BwPJ6LEH9of/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *