Doe mee aan ‘The Sound Of Tomorrow’ en wie weet draai jij op Tomorrowland

The Sound of Tomorrow

Droom jij ervan om achter de decks plaats te nemen op het meest populaire festival ter wereld en een uitzinnige menigte omver te blazen met jouw eigen DJ-set? Dankzij Pepsi MAX en de DJ-contest ‘The Sound of Tomorrow’ zou deze droom wel eens uit kunnen komen. Het enige wat je moet doen is een zelfgemaakte remix in te sturen, waarna Fedde Le Grand en andere experts uit de industrie jouw werk zullen beluisteren en beoordelen. De tien beste inzendingen worden uitgenodigd voor een exclusieve DJ-bootcamp in Ibiza van 8 tot 10 mei.

The Sound of Tomorrow

Na de bootcamp in Ibiza mogen de beste drie DJ’s hun mix tonen op het festival der festivals: Tomorrowland. De uiteindelijke winner wordt door het publiek gekozen en mag een eigen remix maken van de nieuwste single van Fedde Le Grand. Die remix wordt vervolgens officieel uitgebracht door het platenlabel van Fedde: Darklight Recordings.

Vereisten

De organisatie is op zoek naar iemand met passie, techniek, originaliteit, creativiteit en er wordt gekeken hoe populair je remix is op Mixcloud. Dus hoe meer likes je mix heeft, hoe groter de kans is dat jouw track de aandacht trekt. Je moet wel haast maken, je hebt namelijk nog maar tot 20 april om je meesterwerk in te zenden.

Alle informatie en voorwaarden om deel te nemen vind je op de website van de DJ-contest.

https://youtu.be/gZmswpvVVA4

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *