Ticketmaster gaat strijd aan met Ticketswap

Ticktermaster-1

De geruchten gingen al langer de ronde dat Ticketmaster dit jaar met een soort marktplaats voor tickets zou komen nadat ze vorig jaar Seatwave en Get Me in offline haalden. Deze platformen waren omstreden omdat hier kaarten voor woekerprijzen werden doorverkocht door handelaren.

Waterdicht

Concert- en festivalgigant MOJO gaat zich ook aansluiten bij het nieuwe platform van Ticketmaster en belooft een waterdicht systeem aan te bieden waarbij verkopers van kaarten geen winst mogen maken. Oók wordt er gegarandeerd je de concertzaal of festivalterrein binnenkomt wanneer je een ticket koopt via het platform.

Een woordvoerder zegt tegen het Algemeen Dagblad het volgende: “We gaan de oorspronkelijke barcode van het kaartje ongeldig maken en maken een hele nieuwe barcode zodra het ticket wordt doorverkocht. Anders kan het nog steeds voorkomen dat iemand een kaartje meerdere keren verkoopt of zelf naar binnen gaat met dat ticket.”

Vergoeding

Gebruikers van het nieuwe platform zullen een kleine vergoeding moeten betalen voor het doorverkopen van een ticket en het maken van een nieuwe barcode. Wanneer het platform word gelanceerd is nog niet bekend, maar dat er een revolutie plaatst gaat vinden staat vast.

Ticketmaster
Credits: Katherine Auguste

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *