Tinder gesprek met een vrouw: do’s and don’ts

Tinder gesprek-10

Tinder. Wie heeft het niet gebruikt? Voor de lol, om de tijd op de wc te doden, voor een onenightstand of stiekem toch voor een serieuze relatie. Toch weten mannen vaak niet zo goed hoe je zo’n Tinder gesprek met een vrouw begint én belangrijker nog: onderhoudt. Ook al denken ze vaak van wel, het is echt niet zo. Het loopt meestal toch net wat anders dan ze hadden gehoopt. “Hé, mooie naam heb je! Zin om te neu…”. Delete. Dus mannen, willen jullie nou weten hoe het wél moet? Dan vertellen wij je bij deze de do’s en dont’s bij een Tinder gesprek met vrouwen. Succes gegarandeerd!

Do’s bij een Tinder gesprek

Lees haar bio

“Oh, je ziet er wel goed uit zeg” en “Zo, op jou zou ik het wel kunnen”, zijn meestal niet de zinnen waarmee je een vrouw verovert. Het mist diepgang, of tenminste de diepgang waarmee je punten kunt scoren. Zorg daarom dat je de bio van mevrouw even goed doorleest en iets verder kijkt dan alleen de foto’s op haar account. Ze heeft haar bio niet voor niets geschreven, dus dan kun je gelijk even kijken of je wel bij haar past en of je in de smaak gaat vallen. Ook met het feit dat je interesse en de tijd neemt om haar bio te lezen scoor je zeker pluspunten.

Gebruik foto’s om een Tinder gesprek te starten

Foto’s zeggen niet alleen of een vrouw voor jou aantrekkelijk is, ook kan het een goed middel zijn om een gesprek te starten. Verdiep je eens in haar foto’s en zoek naar hints. Is het bijvoorbeeld een vakantiefoto of een foto bij een concert? Daar kun je zeker op doorvragen. Vraag bijvoorbeeld waar die vakantiefoto is genomen en hoe het betreffende vakantieland is. Of vraag wat haar favoriete artiesten zijn en van welke muziek ze houd. Zo toon je niet alleen interesse, maar start je ook een goed gesprek. Ruil dan ook de slechte openingszinnen in voor een vraag over haar profiel of foto. Dan maak je toch weer even wat meer indruk dan vragen of het pijn deed toen ze uit de hemel viel.

Don’ts bij een Tinder Gesprek

Beginnen over seks

Een echte don’t is meteen beginnen over seks. Je hoort vrouwen wel vaker zeggen dat mannen op Tinder maar één ding willen. Of dit nou waar is of niet, je hoeft niet meteen met de deur in huis te vallen. En ja, er zijn ook vrouwen die alleen voor seks op Tinder zitten, maar dat betekent niet dat je niet eerst even wat interesse kunt tonen.

Houd het luchtig

We hebben de tip al eerder gegeven bij de tips voor bij een eerste date; hou het luchtig. Ga niet te veel in op diepe onderwerpen zoals de toekomst samen en of ze kinderen wil, hoeveel en hoe ze moeten heten. Het is niet je vijfde date, maar je eerste Tinder gesprek. Je wil niet dat ze denkt dat je een of andere wanhopige gozer bent die te hard van stapel loopt. Toon wel interesse, maar ga niet beginnen over zware onderwerpen.

Tinder gesprek
Credits: Angelo Moleele
Source :