Universiteit zoekt koppels die seks willen hebben

Als iets onderzocht moet worden in de naam der wetenschap, staan er altijd wel mensen te springen in de rij. Je verdient er een prima zakcentje mee, hoeft meestal niet al te veel inspanningen te verrichten en doet ook nog iets goed voor de wereld. Helemaal de leven. Ben jij één van die mensen? Dan hebben we een nieuwe klus voor je klaarstaan. Go for it!

Neuken voor de wetenschap

Bij veel onderzoeken naar opwinding wordt er gefocust op een individu. Een testpersoon wordt op een stoel gezet, een laptop wordt open geklapt en vervolgens volgt een stormvloed aan porno. Een meetinstrument in de vagina of rondom de penis meet vervolgens de fysieke seksuele opwinding. Kan ook leuk zijn, maar het wordt tijd om het eens over een andere boeg te gooien.

Seks met een écht doel

Aan de hand van die individuele onderzoeken kan je niets zeggen over relaties met je partner. Seksuele problemen komen dan vaak ook niet tot uiting als er een slinger wordt gegeven of een vingertje wordt gelegd. De echte problemen zal je pas zien als er interactie is met de partner. De oplossing: koppels onderzoeken die seks willen hebben.

Daarom heeft de Universiteit Maastricht een woonkamer setting gecreëerd. Groen muurtje, comfortabel bruin bankie, schilderijtjes aan de muur, televisie erbij en wat plantjes voor de finishing touch. Huiselijker kan dit co-sexlab haast niet worden.

Meer details, please!

Om de opwinding bij de mannen te meten wordt er een elastiek om de penis gebracht. Vrouwen krijgen een soort tampon die zij zelf moeten inbrengen. Geen stress. Je krijgt een uitgebreide uitleg over hoe je deze apparaten inbrengt. Verder is het een geruststelling dat er geen verborgen ramen of camera’s in de woonkamer zijn geplaatst. Geheel in privacy kan jij je los gaan met je partner.

Alleen de gemeten gegevens worden gebruikt. De universiteit hoopt hiermee meer kennis op te doen van de verschillen en overeenkomsten van opwinding bij koppels. Dat alles levert je ook nog eens 50 euro per stel op. Geen flink bedrag, maar je kan wel weer een unieke plek van je lijst afstrepen met plekken waar jij ooit in je leven seks hebt gehad. Écht geïnteresseerd geworden? Stuur even een mailtje!

universiteit zoekt koppels

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *