De wondere wereld van de fetisj: de 10 meest rare fetisjen

De een houdt van zachte, gevoelige kusjesseks. De ander houdt van een flinke afranseling met een brandnetel. En weer een ander houdt gewoon niet van seks. Iedereen zo z’n eigen ding. Dat is maar goed ook. Want potdikkie, wat zou ons leven anders saai worden. En in het motto van ieder huisje z’n eigen kruisje, zijn wij voor jullie in de wereld de fetisj gedoken en hebben we de opvallendste voor je op een rijtje gezet. En daar kwamen toch een paar goede woorden voor galgje naar boven. Graag gedaan hè.

De raarste fetisjen op een rijtje

1. Autassassinophilia

Living on the edge is wat iemand met deze fetisj écht warm maakt: deze mensen worden namelijk opgewonden van het risico dat ze vermoord kunnen worden. Gevaarlijk verkeer? Sturen met een harde knots. In een winkel die wordt overvallen? Glibberen naar de uitgang. Iemand trekt een pistool? Per direct een harde knuppel in je broek om jezelf mee te verdedigen. Een vrij aparte fetisj, maar prima voor een leuk rollenspelletje dus.

2. Matrophilia

Ben je een beetje goed met woorden? Dan heb je een matrophiel zó ingepakt. Deze fetisj houdt namelijk in dat je heet wordt van poëzie. Met een goed gedicht bezorg je deze mensen de nacht van hun leven.

3. Fornofilie

Voor de gemiddelde fornofiel zal het slechts een kwestie van tijd zijn voor die uit de Ikea geband wordt. Fornofielen hebben namelijk een fetisj voor meubels, maar ook voor het zijn van een meubelstuk. Ze kunnen zich hélemaal vinden in de mentaliteit van een bank of tafel. Bijzonder op zijn minst…

4. Hierofilie

De Paus, een kathedraal, het kruisje om de nek van je gelovige oma: niet dingen die wij zo 1-2-3 zouden koppelen aan seks. Een hierofiel gaat hier echter énorm lekker op. Deze mensen voelen zich namelijk aangetrokken tot heilige relikwiën. Hoe heiliger hoe beter. Snappen we meteen waarom de video van Kim Holland in de kerk zo lekker ging.

5. Somnofilie

Het kan je gebeuren, dat je met je laatste energie lekker aan het seksen bent en tijdens de daad per ongeluk in slaap valt. Meestal valt dit niet in goede aard, tenzij dit gebeurt bij een somnofiel. Dan wordt het namelijk heel goed ontvangen: somnofielen vinden het namelijk kneitertje geil om seks te hebben met slapende mensen.

Foto: Valeria Boltneva

6. Exproctofilie

Het kan een uitdaging zijn: de eerste scheet laten in een relatie. Meestal probeer je ze natuurlijk in te houden, maar soms weet een gelukkig windje toch te ontsnappen aan je ijzersterke kringspier. De meeste mensen worden er niet blij van om eraan herinnert te worden dat hun partner ook darmen heeft.

Tenzij ze de trotse eigenaar zijn van de fetisj exproctofilie: deze beste mensen worden namelijk helemaal geil van een dampende puf in hun gezicht. Wij zien alleen maar voordelen: hoef je in ieder geval geen afstand meer te doen van de bruine bonensoep van je moeder en een avondje bij de lokale Mexicaan zal daarnaast ook voor een héle hete avond zorgen. Let’s go!

7. Klysmafilie

Misschien wel een van de raarste fetisjen tot nu toe. Hierbij wordt iemand namelijk geil van het plaatsen van een klysma. Dus eigenlijk het minst geile wat wij ons kunnen bedenken. Het schijnt vooral in de SM-wereld helemaal hot and happening te zijn.

8. Dacrofilie

Ooit te horen gekregen dat je niet zo veel moet janken? De meeste mensen worden redelijk ongemakkelijk van tranen, maar niet de dacrofiel. De dacrofiel wordt namelijk helemaal hitsig van de vloeistof die uit je ogen komt. Lekker janken bij die drama’s is dus in dit geval enorm goed voor je seksleven. Je wangen zijn gegarandeerd niet het enige dat nat wordt.

9. Mpreg

De Mpreg community is me er eentje. Kijk, we weten allemaal dat sommige mensen enorm lekker gaan op zwangere vrouwen. Maar wist je dat de fetisj Mpreg inhoudt dat mensen geil worden van mannen die zwanger zijn? Natuurlijk een héle lastige fetisj, aangezien het vrijwel onmogelijk is. Maar ook hier is een rollenspelletje op zijn plaats, daarbij duwt de man zijn buik flink naar buiten om hier vervolgens samen eens flink van te genieten. Een bierbuik kwam nog nooit beter tot zijn recht.

10. Formicofilie

Formicofilie doet de meeste mensen huiveren. Bij deze fetisj worden mensen namelijk opgewonden van insecten die over hun lichaam en genitaliën kruipen. Ook insectensteken doen het bij deze mensen goed. Het kan hierbij overigens ook gaan over het laten kruipen van insecten over het lichaam van een ander. In dat geval ben je redelijk gedoemd met een formicofiel als partner.

Foto: Emiliano Vittoriosi
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *