Let’s talk beffen: zo word je een befkoning(in)

Beffen-1

Poes, slijmvijver, glijhol of flamoes – het is maar net hoe je het edele deel van de vrouw graag noemt. Ze komen in alle vormen en maten en daarom is het voor elke vrouw verschillend hoe ze verwend wil worden. Communicatie en oefening is key! Veel oefening. Met behulp van dit artikel word jij een expert in het aloude ambacht van beffen.

De basics over beffen

Voor de onwetende onder ons, wat is beffen eigenlijk? Nou beste kinders, dat is orale bevrediging bij een vrouw. Het seksueel stimuleren van de vulva met met je mond dus. Als je denkt dat het slechts een kwestie van likken is, dan heb je het gruwelijk mis. Goed beffen is meer dan alleen likken als Lassie. Met deze guide helpen we je op weg en verbeter jij je beftechniek!.

Stel haar gerust

Voordat je begint, moet je bedpartner lekker comfortabel zijn. Is dit niet het geval, zal ze zich niet volledig kunnen overgeven. Daarnaast kunnen vrouwen ook onzeker zijn over hoe ze daar beneden ruiken, of dat het er wel mooi uitziet.

Vertel haar dus dat ze er magnifiek uitziet en je niet kunt wachten om haar daar beneden oraal wilt verwennen. Door deze kleine gebaren neem je haar onzekerheid weg en kun jijzelf ook zorgeloos genieten!

Houding

Een vrouw kun je op veel verschillende manieren oraal bevredigen. Niet allemaal even effectief, maar het makkelijkste is natuurlijk dat zij op haar rug ligt. Leg eventueel een kussen onder haar bekken voor een vol uitzicht over het toneel. Zo kun jij met je mik makkelijk overal bij, en ligt de dame in kwestie comfortabel.

Voorspel

De grootste fout die je kunt maken is om direct vol op die clitoris te duiken. Vrouwen én hun vagina moeten eerst in de stemming komen. Bouw het rustig op, maak het spannend en daal vanaf haar mond af tot de schaamstreek. Lik haar gevoelige plekjes zoals de nek, tepels en de binnenkant van haar dijen. Als je beneden bent blaas je zachtjes op de clitoris en voordat je het weet duwt ze je gezicht met volle kracht op der vajayjay.

De clitoris

Als ze dit doet, kun je beginnen aan het verwennen van de genotsknop van de vrouw. Eerst raak je haar clitoris zachtjes aan met de tong en vervolgens voor je het tempo geleidelijk op. Probeer verschillende bewegingen uit – verticaal, horizontaal en rondjes – en wanneer ze begint te schudden van genot weet je precies wat het beste werkt.

Handen

Bij het beffen van een vrouw is niet alleen je tong uitgenodigd, ook je handen mogen meedoen. Streel tijdens het beffen haar benen, pak haar borsten of handen vast óf breng één of twee vingers naar binnen, afhankelijk van hoe lekker ze dit vindt. Is ze kinky AF? Betrek de anus er dan ook bij. Tast dit wel eerst af, anders kan de befsessie zo afgelopen zijn.

Safety first

Ook met beffen kunnen SOA’s worden overgedragen. Zijn jullie niet getest, maar wil je toch down under? Neem dan geen risico’s en gebruik een beflapje. I know, niet erg charmant, maar HIV, herpes, gonorroe, syfilis of chlamydia oplopen is ook niet erg charmant. Een slimme meid is immers voorbereid.

You got this!

Beffen-2
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *