Verschillende soorten vagina’s: ieder trutje een eigen kutje

Touch
// 13 december 2022

Het is altijd een verrassing, wat er schuilgaat in iemands broekje. Of het nu over de grootte van de penis gaat, een nieuw kutje of gewoon een flinke flamoes: Je weet van te voren nooit wat je kan verwachten. Dankzij het feit dat we nu allemaal netjes onze oerwoudjes kappen, is alles behoorlijk goed zichtbaar geworden. Dan zie je ineens details die vroeger netjes verbogen zaten onder een veilig bosje haar. Maar dames en heren, niet iedereen heeft een pornopoes. Nee, er zijn tientallen verschillende soorten vahiens. Daarom bij deze voor jou een overheerlijk menu, een ode aan de vagina.

Carte de Vagina: Verschillende types vagina’s

Zes types vagina

De natte voeg, de kano, vleesbloem, spleet, snee, punani of de foef: noem het beestje hoe je wil. Het komt op het zelfde neer: buitenste schaamlippen, binnenste schaamlippen en een aantal gaatjes. (Google die shit maar, we gaan je geen lesje biologie geven hier.) Toch ziet ieder poesje er anders uit. En dat is natuurlijk prachtig, er is enorm veel moois te vinden in die pikante stringetjes. Over het algemeen zijn er zes types vejayjay te onderscheiden. Je hoeft dus niet te schrikken als je met een lekkere chick in bed duikt en het ineens compleet anders is dan bij de vorige. Is normaal. Ieder trutje een ander kutje, zullen we maar zeggen.

Wij hebben voor jou een aantal type vagina’s op een rijtje gezet. Natuurlijk hadden we nog zo’n 20 subcategorieën toe kunnen voegen aan iedere categorie, maar daar hebben we allemaal geen zin in. Gewoon een lekker simpele menukaart dus, zonder poespas. See what I did there? 😉

1. De veganistische hamburger

Dit type vagina spreekt redelijk voor zich: de inhoud is niet zichtbaar en de buitenste schaamlippen zitten netjes op elkaar. Er is slechts een spleetje zichtbaar. Vaak is dit het ‘standaardbeeld’ wat mensen bij een vagina hebben: je ziet wel de broodjes, niet het vleesje. Eigenlijk gewoon precies wat je krijgt als je een veganistische hamburger besteld bij de Mac. Een keurig bolletje met een snee in het midden.

2. De lege mossel

Bij de lege mossel is de vulling wederom niet zichtbaar. Maar toch is deze anders dan de veganistische hamburger, de buitenste schaamlippen staan hierbij namelijk van elkaar af. Hierbij kun je jezelf dus een geopende mosselschelp voorstellen, waar de mossel al uit gevreten is. De binnenste lipjes zijn namelijk te klein om zichtbaar te zijn. Maar vergis je niet, er zit wel degelijk een mosseltje in verstopt. Niet denken dat je het voorspel kunt skippen en meteen vol erin kunt duiken dus.

3. De gevulde pita-kaas

Dit kutje is te vergelijken met een keurig gevulde pita-kaas. De binnenste schaamlippen zijn precies even lang als de buitenste, met als resultaat dat ze nét zichtbaar zijn. Maar ze steken niet uit. Je ziet daarom wat je te wachten staat, zonder dat het in your face is. Een keurig tulpje, zou je het ook wel kunnen noemen. Of een sneak peak. 

4. Het royale broodje carpaccio

Dit is wat je wil als je een broodje bestelt: gewoon lekker een goede hoeveelheid carpaccio. Niks geen vegatarische zooi, nee nee. Gewoon een halve koe erin. Dit type vagina is dan ook goed gevuld. Hij staat redelijk open, en de binnenste schaamlippen hangen een goed stuk naar buiten. De inhoud wordt al gepresenteerd, je hoeft het boekje niet te openen om te zien wat erin staat.

5. De kapsalon

Ben jij de trotse eigenaar van een kapsalon? Dan is jouw vagien out of control. Stukje lel hier, stukje clit daar. Deze vagina is nét iets minder gecoördineerd dan het royale broodje carpaccio. Bij de kapsalon neemt de kebab namelijk de overhand. Máár: niet minder lekker. We zijn nou eenmaal niet allemaal symmetrisch en binnen de lijntjes geschapen. En doen we moeilijk over een scheve pik? Nee. Dus een messy vahien hoeft ook niet per se een probleem te zijn. Geniet gewoon van de ‘vitaliteit’ van deze goed uitgebloeide klaproos.

6. Aperitiefje: rosbief met peperrandje

Wanneer de rosbief naar buiten hangt, is er een kans dat er in de loop des tijds een peperrandje is ontstaan. “Ome Melloooowed, wat is een peperrandje?”, horen we je denken. Nou, kindertjes: het peperrandje is een donkerder randje aan de uiteinden van de binnenste schaamlippen. Vaak ontstaat deze doordat de schaamlippen schuren langs het ondergoed en de spijkerbroekjes. Dus niet opschrikken hiervan: ons lichaam heeft nou eenmaal de gewoonte om een éxtra jasje aan te trekken over onze huid wanneer deze vaak blootgesteld wordt. Niks vies aan.