Guide: zo kun je het beste je single life leiden

Ben je nou ook kneiter single? Heb je de afgelopen maanden vaker porno gekeken dan daadwerkelijk gepraat met het andere geslacht? Geen probleem, ooit komt het allemaal goed. Vaak wordt er gedacht dat het een doel moet zijn om per se een vriend(in) te hebben. Wat natuurlijk bullshit van de bovenste plank is. Wij laten je zien hoe je single life het best kunt leven. Je moet niet vergeten dat je als vrijgezel de meeste tijd van de wereld hebt.

Guide: zo kun je het beste je single life leiden

De liefde van je leven vinden is natuurlijk wat iedereen wil. Je soulmate vinden dat is de droom, maar om je even wakker te maken. Dit komt vanzelf wel op je pad. Wees niet te veel bezig met het vinden van een partner. Leef, juist nu je single bent. Om je een eindje op weg te helpen zijn er wat tips op een rijtje gezet. Je moet wel beloven niet gelijk na het lezen weer desperate as fuck te zijn. Deal? Oké, daar gaan we dan.

Foto: Frankie Cordoba

Wees lekker lui en geniet ervan

Heb je geen zin om uit te gaan? Prima, blijf lekker thuis haal een pizza en prop jezelf helemaal vol. Toch liever tot s’ nachts buiten rond aan het scharrelen met iemand die al een relatie heeft? Ook helemaal geen probleem. Het boeit niemand toch iets, en dat is iets wat je moet koesteren. Het maakt niemand wat uit als je wakker wordt om 13:00. Je wordt wakker en hebt geen 20 gemiste oproepen van je partner. Godzijdank. Neem die vrijheid dus even voor lief. Voor je het weet heb je het niet meer.

Ga iets leren, neem een hobby

Je hebt de tijd van de wereld. Je hoeft niet elke keer mee naar een film die je helemaal niet wil zien. Vervelende voetbalwedstrijden, of de ergste drama series kijken. Al deze dingen hoeven niet als je geen partner hebt. Je mag zelf bepalen wat je kijkt en hoeft nergens rekening mee te houden. Je hebt alle tijd dus besteed die goed. Ga lekker sporten, dansen, bungeejumpen, koken of aan yoga doen. Voor je het weet ben je bezet en heb jij geen tijd meer voor dit soort dingen.

Besteed aandacht aan jezelf

Nu jij de enige bent waar je jezelf voornamelijk op focust, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Kijk of er dingen zijn waar je mee zit of iets waar je niet helemaal tevreden mee bent. Maak de beste versie van jezelf. Waarom zou iemand je leuk vinden als je jezelf niet eens leuk vindt. Begin bij jezelf, zoek dan lekker verder naar een partner.

Geniet van de avonden uitgaan

Het allerbeste is dat je in alle rust kan genieten van een heerlijk avondje uitgaan. Je bent single, net als het merendeel van de mensen in de kroeg. Ga lekker los en geniet. Neem een drankje hier, flirt een beetje daar en voor je het weet hengel je een heerlijk visje binnen.

Foto: Maid Milinkic

Wees impulsief

Dag in en dag uit met dezelfde mensen het zelfde doen gaat toch vervelen? Wees impulsief en doe dingen in je eentje. Ga solliciteren voor candy girl/boy. Bereidt je voor op een frikadellen eetwedstrijd. Stuur lekker je gênantste filmpje naar Dumpert. Voor je het weet krijg je vijf reten, wat wil je nog meer?  Het gaat erom dat je de gekste dingen mee kan maken. Wordt de moderne Yes Man.

Leer mensen kennen op een andere manier dan normaal

Je praat elke dag met dezelfde mensen en hebt behoefte aan something fresh. Ga couch surfen bij mensen. Je kan natuurlijk ook bij een sekte gaan. Raden het niet aan, maar je moet doen waar jij gelukkig van wordt. Hou je toch niet zo van vreemde slaapplekken. Stel je dan niet zo aan, na een avond uit maakt het je ook niet uit of je ergens anders slaapt. Je kan altijd ook nog online vrienden zoeken, ontmoet mensen uit China, India of Kenia vanuit je eigen kamer. Zo moet je de tijd wel door komen.

Trek je eigen plan, Mr. Worldwide

Je bent op dit moment hartstikke vrijgezel. Je bent zo free as a bird. Wanneer de verveling toe slaat voel je pas eenzaamheid. Hoe kan je nou constant bezig zijn? Wat is de juiste plek hiervoor?

Hallo, ben je aan het slapen want de reis van je dromen wacht op je. Ga backpacken, hier ga je pas echt beseffen wat leven is. Bier voor minder dan een euro dat is toch het leven. De gekste feesten en de meeste vrijgezellen die je maar kan wensen. What happens on a backpacktrip stays on the backpacktrip. Iedereen is alleen dus vrienden maken is in een oogwenk gebeurd. Denk hier serieus over na, misschien kom je ook nog eens terug met een lekker kleurtje.

Je hebt gelukkig nog je vrienden

Je maten zijn alles voor je. De gezegde gaat niet voor niks bro’s before ho’s en Sisters before misters. Neem dus goed de tijd om samen met je vriend(inn)en flink naar de klote te gaan. Plan daarom een vriend(inn)envakantie in. Misschien niet voor nu, maar voor over een tijdje. Dit staat garant voor een onvergetelijke tijd. Zon, zee, geile mensen en gewoonweg liters drank. Op deze manier overleef je het vrijgezellenleven als een king of queen. Oh ja, grote kans dat je op de vakantie binnen no time scoort.

Foto: Jed Villejo