Helft van vrouwen heeft seksuele fantasie over collega gehad

seksuele fantasie-1

Dat één op de vijf Nederlanders wel eens seks heeft met een collega weten we inmiddels. Vooral de kerstborrel blijkt een moment waar collega’s massaal met elkaars geslachtsorganen spelen. Ben jij een vrouw en behoor je tot de groep die nog nooit seks heeft gehad met een collega? Dan is de kans zeer aanwezig dat jij er wel eens over hebt gefantaseerd. De helft van de Nederlandse vrouwen heeft namelijk ooit een seksuele fantasie gehad over een collega. Whait, whut?!

De cijfers

Het bedrijf Viking besloot een onderzoek te beginnen om te kijken of Nederlanders meer afwerken dan alleen hun takenpakket op de werkvloer. Hierbij werkte ze met 1000 deelnemers (man en vrouw) en dit is een greep uit de cijfers:

  • 51% heeft wel eens een romance gehad met een collega
  • 7% van alle relaties die op kantoor beginnen eindigen in een huwelijk
  • 75% van de Nederlandse mannen (en 50% van vrouwen) heeft weleens een seksuele fantasie over een collega gehad
  • 1 op de 10 relaties is tussen leidinggevende en ondergeschikte
  • Bij millenials is 1 op de 6 relaties tussen leidinggevende en ondergeschikte.

Ja, jij dacht dat 50% van de vrouwen veel was, maar mannen denken dus nóg vaker (75%) aan seks met een collega.

Liefdesrelatie op werkvloer

Maar hoe komt dit nou precies? Nou, het is vrij simpel. De werkvloer is vaak dé plek voor een bloeiende liefde. Vergeet niet, je ziet je collega’s vaker dan je eigen familie en vrienden. Toch wacht het grootste deel van de werkkoppels (30%) die zijn ontstaan op de werkvloer tot na de werkdag met het romantisch afspreken met hun ‘collegacrush’, om het voor andere collega’s verborgen te houden.

Kortom, merk jij dat je de laatste tijd wel héél vaak fantaseert over die ene collega? No worries. You’re not the only one. Benieuwd naar de voor- en nadelen van een relatie met een collega? Dat lees je hier.

seksuele fantasie-1