Livestream Tomorrowland voor iedereen die er niet bij kan zijn

livestream tomorrowland

Dit weekend en volgend weekend staan er weer 400.000 bezoekers klaar om het terrein van Tomorrowland te bestormen. Gister ging het er al vanaf 13:00 los en daar zal voorlopig nog geen einde aan komen. Het thema van dit jaar: The Book of Wisdom. Want wat als de verhalen van ons leven toch niet zo onvoorspelbaar waren? Wat als alle verhalen bij elkaar worden gehouden tussen de pagina’s van slechts één boek? Dát boek is dit jaar de sleutel van Tomorrowland en begeleidt de bezoekers naar verbazingwekkende plekken.

Livestream Tomorrowland

Heel leuk allemaal, maar ik zit dit weekend gewoon in de lokale kroeg met de plaatselijke DJ. Toch nét iets van mindere kwaliteit vergeleken met DJ’s die dit weekend klaar staan voor het Belgische festival. Artiesten als Oliver Heldens, Don Diablo, Steve Aoki, Tiësto, Bakermat, Afrojack en Armin van Buuren zijn slechts een klein deel van de enorme waslijst.

Als je dan toch blijft in eigen land, kan je maar beter meegenieten van de livestream van Tomorrowland. Zet je schrap, vandaag om 16:50 is de officiële opening bij de mainstage. Jij kan hem lekker onderuitgezakt kijken!

https://www.youtube.com/watch?v=3k_cH2fAfFc&feature=youtu.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *