Dit is dé oplossing tegen erectieproblemen

erectieproblemen

Beeld even je vriendengroep in. Waarschijnlijk minstens een mannetje of zeven. Bij de één is het testosterongehalte nog groter dan bij de ander. Toch heeft ongeveer één op de zeven mannen binnen diezelfde vriendengroep last van erectieproblemen. Waarschijnlijk niemand die het toegeeft, want eerlijk zijn over lengte van hun jongeheer zijn ze ook niet.

Degene die letterlijk de lul is kan trekken wat die wilt, maar het apparaat komt maar niet omhoog. Hartstikke vervelend natuurlijk, maar wij hebben de oplossing. Wij zullen het niet tegen je vrienden vertellen dat je dit artikel checkt hoor. Je wilt het antwoord natuurlijk alleen weten ‘voor een vriend’.

Meer beweging!

Onderzoekers van de Deense Syddansk Universiteit keken naar de resultaten van meerdere internationale studies over erectieproblemen. Hieruit bleek dat het fenomeen ‘rukken-als-een-malle-maar-hij-wordt-niet-stijf’ vooral voorkomt bij mannen met overgewicht of bij mannen die fysiek inactief zijn. Bij driekwart van de gevallen had dit te maken met dichtslibbende aderen. En laat de mens nu net afhankelijk zijn van bloed om de leuter omhoog te krijgen. Vrij bijzonder trouwens, want de meeste zoogdieren hebben een penisbot. Vandaar dat het ook niets uitmaakt hoe vettig familie de walrus is, want zij hebben een penisbot van ongeveer zestig centimeter. Zij stressen dan ook niet om erectieproblemen door dichtslibbende aderen.

Maar goed. We hadden het over die ‘vriend’ in je vriendengroep. De oplossing tegen dichtslibbende aderen is meer beweging. Als jij een erectieprobleem hebt gaat die dus echt niet weg door op de bank te liggen en urenlang lopen trekken. Volgens de onderzoekers is de beste aanpak om zes maanden lang vier keer per week goed te bewegen. Per dag ongeveer veertig minuten en je bent weer helemaal het mannetje in de slaapkamer.

Een andere mogelijkheid van een erectieprobleem is dat je ‘m juist met geen mogelijkheid slap krijgt. Ook heel vervelend, maar ook daar zijn heel wat handige oplossingen voor. Binnenkort meer hierover op Mellowed!

erectieproblemen
Credits: Giphy
Source :
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *