Solomun en Tale Of Us naar Exit Festival 2019

Na de eerder aangekondigde zwaargewichten, waaronder Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Peggy Gou, Monika Kruse en Satori, voegt Exit Festival nog eens twee onmisbare acts toe aan de line-up voor de Dance Arena.

De organisatie kondigt niemand minder dan de Koning van de after: Solomun en Tale Of Us voor Exit Festival 2019, dat dit jaar plaatsvindt van 4 tot 7 juli in Novi Sad, Servië.

Solomun & Tale of US

Sinds 2010 is Solomun kind aan aan huis in Servië en een écht ‘EXIT regular’. Deze zomer neemt de DJ zijn befaamde ‘+1’ partyconcept mee naar het Servische Petrovaradin fort. Hij zal daarbij worden vergezeld door het populaire techno- en house-duo Tale of Us. Hierbij zullen Solomun en Tale Of Us eerst hun solo-sets ten gehore brengen, waarna ze spectaculair afsluiten met een twee-uur durende b2b-set.

Tickets

Tickets voor vier de dagen Exit Festival 2019 kosten €110,-. Speciaal voor groepen is er nu ook een 4+1 actie, waarmee je bij aankoop van vier tickets één extra ticket krijgt. Meer info vind je op de website van EXIT Festival.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *