Tweede golf namen bekendgemaakt voor Balaton Sound 2019

Nadat de eerste golf namen begin december bekend werd gemaakt, onthult de organisatie vandaag de tweede golf namen voor aankomende zomer. Onder meer The Chainsmokers, Tiësto, Jess Glynne, G-Eazy en Rudimental (LIVE) nemen plaats op het affiche voor het strandfestival aan het Balatonmeer, dat dit jaar plaats zal vinden van 3 tot 7 juli.

Line-up Balaton Sound 2019

The Chainsmokers, een gevestigd EDM-duo, keert deze zomer voor de derde keer terug naar Zamárdi voor Balaton Sound 2019. Ook onze eigen Tiësto, voor wie Balaton Sound ook bekend terrein is, betreed tijdens de openingsnacht de Main. G-Eazy zal de honneurs waarnemen op de laatste avond, waarna Rudimental de grande finale op zich gaat nemen met een liveshow.

Singer-songwriter Jess Glynne maakt haar opwachting in de Arena, net als Protocol-labelbaas Nicky Romero, Sofi Tukker en reggeatonartiest J Balvin. Andere sets op Balaton Sound komen van JauzDubfireVinaiMartin JensenDeorro en Tchami x Malaa.

Tickets & Balaton Sound Express

Voor de volledige festivalervaring zijn er 5-Day Passes te koop voor €205,-. Ook zijn er 4- en 3-Day Passes beschikbaar en kun je met de officiële Balaton Sound Express naar Hongarije afreizen. Allemaal verkrijgbaar op de Balaton Sound website.

Balaton Sound 2019
Credits: Balaton Sound

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *