Verschillende soorten borsten: ieder grietje een eigen tietje

Als vrouw ben je nooit écht alleen: je hebt altijd je twee kameraadjes bij je. Een stukje ten zuiden van je sleutelbenen chillen ze dag en nacht op hun plek. Misschien ben je er tevreden mee, misschien niet. Of je nu een borstvergroting wil, wat kleiner, ronder of strakker: iedere vrouw heeft haar eigen setje borsten. Maar net als de vagina´s en penissen zijn er enorm veel verschillende borsten. Het ras der borsten is een uitgebreide en de keuze is reuze. Wij besloten de 9 types verschillende borsten te behandelen, met als ‘kersje’ op de taart de verschillende soorten tepels. Dan heb jij meteen iets om over te denken, de volgende keer dat je verveeld met je tietjes ligt te spelen op bed.

De verschillende rassen in het rijk der borsten

Noem ze voorbumpers, koplampen, melkzwabbers, toeters, airbags, cakejes of Samson en Gert: we hebben het over de twee parmante beestjes die we als vrouw dagelijks wegstoppen in een van onze comfortabele (of minder comfortabele, maar gewoon té mooi om niet te dragen) bustehouders. Al kiezen vrouwen er tegenwoordig steeds vaker voor om hun schatjes los in de kooi te laten hangen, onze mamma-jamma’s zitten het grootste gedeelte van de dag toch netjes verstopt. Nergens voor nodig, zeggen wij. Iedere vrouw is geboren met een uniek paar, dus waarom zouden we deze kanjers niet gewoon eren met z’n allen? En onder het mom van “eer je memmen” zijn wij in het tropische oerwoud van de borst gedoken.

Het uiterlijk van je borsten is eigenlijk een soort combinatie tussen verschillende soorten gebakjes en toppings. Oftewel de borst en de tepel. De balans tussen beiden zorgt ervoor dat iedere borst totaal anders is. Wij hebben een aantal types voor je op een rijtje gezet, kun je lekker met de maiden kijken tot welke groep jullie behoren. Fun-fun-fuhun! 

via GIPHY

Borstvormen

1. De Kokosnoten

Deze borstvorm is, net als een kokosnoot, perfect rond. Deze kanjer ontstaat als de boven- en onderkant precies even vol zijn. Eigenlijk is de kokosnoot het beeld dat de gemiddelde mens als het ‘normale’ oftewel ‘ideaal’ beeld van de borst ziet. Maar laten we die droom eens even voorgoed voor jullie verpesten: slechts een klein gedeelte van de vrouwen heeft perfecte ronde tietjes. En als ze al perfect rond zijn, dan is er een grote kans dat de tepel dat voorbeeld niet volgt. Tenzij meneer de dokter ze een handje geholpen heeft natuurlijk. Maar dan spelen we vals. Al is daar ook niks mis mee natuurlijk. Life in plastic, it’s fantastic!

2. De Nieuwsgierige Tantes

Ben je de eigenaresse van twee nieuwsgierige tantes? Dan betekent dat dat jouw borsten hun oogjes niet voor zich kunnen houden. Het liefst kijken ze, nieuwsgierig als ze zijn, allebei een andere kant op. Vaak staan deze jetsers wat verder uit elkaar, eigenlijk alsof je constant op je rug ligt. Alleen lig je dus niet. De nieuwsgierige tantes kunnen ook scheel zijn, dan kijken je borsten juist naar elkaar toe. Een ding is overigens zeker: deze twee zijn het niet met elkaar eens over welke richting ze op willen.

3. De chillers

Als onze luiaard, Ed, een vrouw zou zijn, dan zou hij gegarandeerd de trotse eigenaar zijn van deze twee. Deze borsten zijn namelijk ware chillers: het is niet aan hen besteed om de zwaartekracht te trotseren. Nee, deze chillers hebben er geen zin in om als ‘haantje de voorste’ overeind te staan. Ze blijven liever lekker op hun bedje liggen. Deze borsten hebben de natuurlijke neiging om te hangen, de tepel wijst hierbij vaak naar beneden.

4. De frienemies

De frienemies zijn friends, maar tegelijkertijd ook enemies. Je zou het ook wel een twee-eiige tweeling kunnen noemen, of de Batman & Robin onder de tiet. Kijk, geen enkel paar tieten is 100% identiek. We zijn immers niet met een 3D printer gemaakt. Maar bij de frienemies is het verschil nét wat groter dan bij de gemiddelde vrouw. De een is groter dan de ander, of heeft gewoon nét een andere vorm. Geeft niks hoor: je moet je boobs zien als je wenkbrauwen. Ze zijn zusjes, geen tweeling. Of verre achternichtjes in dit geval, maar daar is ook niks mis mee.

5. De Testosteronbommetjes

De testosteronbommetjes zijn de krachtpatsertjes van het tietenrijk. Ze hebben niet zozeer veel weefsel, maar vooral veel spier. Ze staan altijd krachtig en ‘ferm’ overeind, er valt met deze twee niet te sollen. Of je nu een bh draagt of niet, deze meisjes blijven wel op hun plek. Vaak is dit type borst wat breder en niet al te groot.

6. De Druppels

Wanneer het volume van je borst vooral aan de onderkant zit, ontstaat er de druppelvormige borst. Deze borst hangt een beetje en de bovenkant is dus smaller dan de rest van de borst. Ze zien er eigenlijk altijd een beetje verdrietig uit.

7. De Magere Heintjes

Waar in veel gevallen borsten de complete borstkas in beslag nemen, is dit bij de Magere Heintjes niet het geval. Deze twee vormen in plaats van één Queen size bed, twee éénpersoonsbedden die enige afstand van elkaar hebben genomen. Een beetje zoals een echtpaar dat nog een laatste samenwoon-poging wil doen voor ze definitief uit elkaar gaan. De borsten zijn een stukje slanker. Het resultaat is een soort steegje in het midden.

8. De Mozesjes

Hij was een ware held in de geschiedenis van de gelovigen: Mozes spleet de zee. Deze borsten volgen zijn een voorbeeld, ze wijken netjes uiteen om eventuele voorbijgangers door te kunnen laten. Een behoorlijke tussenruimte is het resultaat: ze liggen een stukje uit elkaar en neigen beide naar de zijkant. De tepels wijzen overigens bij de Mozesjes wel naar voren, wat ze doet verschillen van de nieuwsgierige tantes.

9. De Peertjes

De bovenkant is bij de peertjes weer dunner waardoor ze een beetje gaan hangen. Ze lijken ook wel een beetje op ‘bellen’, maar dan écht het stereotype oude schoolbel. Je weet wel, die waar je vroeger in volle ornaat mee door de basisschool gang mocht rennen als het jouw beurt was. De peertjes zijn wat voller dan de druppels, maar hebben verder een bijna identieke vorm.

Bonusround: the nips

Ook de tepeltjes zijn bij iedere vrouw helemaal anders. Ze zijn de ventieldopjes van je borst: this is where the magic happens. De grootte van het ‘tepelhof’, oftewel de areola, kan variëren van een keurig klein poffertje tot een ware salami plak die bijna de complete grootte van de borst beslaat.

Hij kan plat in de huid liggen of een beetje gezwollen zijn. En hij kan kleine puntjes bevatten, of helemaal glad zijn. Daarnaast kunnen de tepels zelf groot, klein, kort, dik, dun, uitstekend of ingedeukt zijn. Sommige wijzen omhoog, sommige zijn puntig en weer anderen zijn gewoon helemaal out of control. De locatie van de tepel kan ook helemaal verschillen: bij de één netjes in het midden, bij de ander nét wat minder gecentreerd.

Zelfs de kleur is bij geen één vrouw hetzelfde: van huidskleurig tot de kleur van 95% pure chocolade. Twee dezelfde tepels, of juist twee he-le-maal verschillende: de mogelijkheden zijn eindeloos. Gooi dit samen met de negen types borstvormen en je komt uit bij talloze fascinerende combinaties. De cijfers achter de komma van de Pi zijn er niks bij. Maar hé, dat maakt het toch ook weer allemaal ongelofelijk spannend?

Foto: Piepie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *