Zo fix je een chick op een festival

Het seizoen der seizoenen lijkt er dan toch echt weer aan te komen aan. En wat zijn we er aan toe. Daarnaast is dat voor iedereen interessant die houdt van seks hebben met mensen onder invloed, op plekken die niet chill zijn. Juist, het festivalseizoen. Als festivalliefhebber is de kans groot dat je droomvrouw ook op een festival rond flaneert. De combinatie van zon, teveel alcohol en heerlijke muziek zorgt ervoor dat mensen aan elkaar willen zitten. Met deze 6 tips verover jij je droomvrouw, zelfs tussen de Dixi’s en plastic bekers.

1. Kies je festival

Belangrijk AF. Als je enige doel is om te scoren op een festival, zul je eerst wat onderzoek moeten doen naar wat voor mensen op de festivals afkomen. Je vindt namelijk niet op alle festivals mooie vrouwen. Als je op drakenjacht wilt ligt dat natuurlijk anders, maar over het algemeen wil men een vrouw die leuk is om naar te kijken.

2. Sta sterk in je schoenen.

Jep, confidence is key. Vrouwen willen een guy of girl die er ‘staat’. Niet iemand die op zo’n onschattige manier de Hugh Grant wil uithangen. Dat werkt misschien in de films, maar op festivals zal dit je nek kosten. Loop haar niet als een onzekere puppy het hele festivalterrein achterna. Dat doen alleen creeps. Spreek haar aan en dan begint het…

3. Openingszin

Let’s be real. Je openingszin gaat het verschil niet maken. Wat wél telt is je antwoord op haar reactie. Begin jij met de slechte openingszin die we van je gewend zijn en ze hapt niet? Dan zeg je gewoon dat je het moest proberen. Just for bants.  Leidt het gesprek en laat weten hoe je je voelt over bepaalde onderwerpen. De oxytocine stijgt naar der hersenen, waardoor ze alleen maar jou en je voortplantingsorgaan wilt aanraken. Ga niet staren, voor je het weet wordt lig je onder een beveiliger die je naar een politieauto escorteert.

4. Geen dronkenpraat

Jezelf moed indrinken? Niks mis mee, maar ken je grens. Vrouwen hebben geen behoefte aan een zatlel met een kaak die uit het lood staat. Breekt het zweet je uit? Loop effe naar de Dixi’s en neem een ‘power-pose’ aan.  Werkt serieus beter dan coke.

4. Ben persoonlijk

Complimenten zijn goed. Echt waar. Maar van specifieke complimenten gaan de slipjes pas écht sijpelen. “Mooie ogen” heeft ze waarschijnlijk al genoeg gehoord. Zeg dat ze op iemand lijkt én waarom. Zo krijgt ze een beeld hoe jouw perceptie van der is en heeft ze het gevoel dat ze speciaal is. Voordat je het weet sta je ordinair te tongen met je festivalliefde.

5. Eerlijkheid

Mocht je iemand hebben kunnen verleiden tot een diepgaand gesprek, ga dan geen lulverhaal ophangen. Ben eerlijk en wek haar interesses voor wie je bent. Kwetsbaarheid doet het namelijk goed bij de vrouwen.

6. Get down

Hoe mooi dat we denken dat de wereld is, het is over het algemeen een leugen. Vrouwen gaan niet alléén naar een festival, ze poepen niet én ze willen dat je het naar je zin hebt. Dussss, benader de gehele groep en vraag of je der ‘even’ mag lenen. Een tijdslimiet maakt jezelf gewild en je weet wat vrouwen met gewilde mannen of vrouwen doen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *