De meestgestelde seksvragen op Google

Onze maat Google weet álles en daar maken we goed gebruik van. Hoe lang is een Chinees? Wat eten vogelbekdieren zoal? Waar is bier het goedkoopst? Maar zoek nooit op waar dat pijntje in je rug vandaan komt, want voor je het weet heb je nog meer drie weken te leven.

Maar soms willen we ook gewoon weten hoe het met bepaalde zaken op seksgebied zit, wat onze biologie leraren nooit tegen ons hebben verteld. Dan is Google er altijd voor ons en helpt ons graag met het beantwoorden van deze seksvragen.

Wij maken het wat makkelijker voor je: de volgende seksvragen zijn het meest ingetikt op Google, en wij geven daar antwoord op. Dus als je inderdaad net opzoek was naar waar de G-spot zat, ga niet verder opzoek.

Waar zit de G- spot?

De G-spot is een patch die zich aan de voorkant van de vaginale wand bevindt. Het voelt wat dikker, gerimpeld en sponsachtig aan. De beste manier om het te vinden is om je vinder zo te buigen alsof je naar iemand communiceert ‘hier  komen’. Zodra je het hebt gevonden, kun je beoordelen hoe het voelt. Voor de ene chick is het hemel op aarde voor de ander hoeft het niet zozeer. Beetje experimenteren mag altijd.

Als je de G-spot makkelijker bereikbaar wilt maken, kan je een kussen onder de bips van de dame leggen en de Willy er met goede bewegingen in jassen. Succes gegarandeerd.

Seksvragen-1

Hoe kan ik een vrouw klaar laten komen?

Dit is een van de seksvragen die Google niet helemaal kan beantwoorden, en wij ook niet. Je moet het toch echt de vrouw zelf vragen. Elke vrouw heeft een andere manier van tot haar hoogtepunt komen dus weet zij ook beter te vertellen hoe jij het daar beneden moet regelen. In het algemeen is het belangrijk om goed de tijd te nemen voor het voorspel. Tongen, penetratie en orale seks zijn het gouden trio om ervoor te zorgen dat zij misschien wel sterretjes gaat zien.

Kan je van herpes af komen?

Nope, nooit. Het zal altijd als een virus terug kunnen komen. Je hebt wel medicijnen om de symptomen onder controle te houden en uitbraken te verminderen, waardoor je ook minder kans hebt om herpes door te geven aan je seksuele partner. Sorry!

Hoe kan ik van genitale wratten afkomen?

Probeer niet, we herhalen niet, genitale wratten thuis te behandelen! Ga lekker naar de huisarts, hoe gênant je het ook vindt. Zij of hij maakt dit elke dag mee, dus dat jij er nog bij komt maakt hem of haar echt niet uit. Hiervoor kan je dan een behandeling krijgen zodat je ervanaf komt. Er zal wel geadviseerd worden om een tijdje te stoppen met seksen totdat de wratten volledig genezen zijn. Hè toch!

Hoe krijg ik een grotere penis?

Niet, helaas. Je hebt van die mooie speeltjes waarbij je penis erin mag doen waardoor het ervoor zorgt dat ie groter ‘lijkt’. Trap er niet in, ook dat werkt niet. Sla ook de rare thuis- remedies en oefeningen over en werk aan het accepteren van jouw omvang. Als je dan toch zelfbewust bent van je ‘under average’ piemeltje, gebruik dan het standje doggy-style, waardoor de penetratie nog dieper voelt.

Seksvragen-2

Hoe kan ik een penis meten?

Er zijn welgeteld twee verschillende metingen die je kan uitproberen: de slappe lul en natuurlijk de rechtopstaande heer. Om je slappe veter te meten, moet je ervoor zorgen dat ie niet te koud is. Plaat dan een meetlint of liniaal aan de basis van de penis. De basis begint bij je buik en plaats deze langs je penis. De gemiddelde lengte van een slapperd, is ongeveer 9 centimeter.

Om je rechtopstaande lengte meten, moet je wel uh, rechtop staan, even trekken en gewoon hetzelfde doen. De gemiddelde grootte voor een penis in erectie is ongeveer 15 centimeter.

Hatseflats, dat is precies hoe je jouw fluit meet.

Hoe oud moet je zijn om condooms te kopen?

Als je als tienjarige kerel naar de supermarkt balie loopt, en vraagt om een stel condooms, krijg je ze zeker mee. Het enige wat je krijgt zijn misschien wel rare gezichten. Er zit geen minimale leeftijd vast aan het kopen van connies.

Hoe lang duurt seks?

Dit kan je zo gek maken als je zelf wilt. Een vluggertje? Reken op drie minuutjes. Nemen jullie de tijd voor elkaar? Kan ook drie minuten duren maar meestal zit dit ongeveer 10 minuten. Maar iedereen definieert seks anders. Begin je al met tellen bij het voorspel of als hij hem erin steekt? Seks kan eigenlijk zo lang duren als je wilt, er is geen strakke tijdslimiet.

Hoe wordt een mannelijk orgaan in een vrouwelijk orgaan gebracht?

Seksvragen zijn niet altijd handig geformuleerd, en bovenstaande is daar een goed voorbeeld van. Maar goed, we zijn hier om te leren.

Zorg ervoor dat je in enthousiaste staat bent. Dat willen jullie allebei. Dan komt het aandacht geven aan voorspel om ervoor te zorgen dat de vagina goed gesmeerd is, ander pak je er een klodder glijmiddel bij. De zwengel moet in volle glorie staan. Vind dan het toegestemde gat en steek er de piemel is. Niet teveel bij nadenken over seksvragen, komt vanzelf wel goed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *