Een rondreis door Europa onder de lakens!

Touch
// 21 augustus 2019
rondreis
Credits: Alex Jumper | Unsplash

De vakantie is voor jou al ten einde of anders zal dat snel het geval zijn. Er moet weer gewerkt worden of de studieboeken moeten worden opengevouwen. Misschien heb je er een epische vakantiereis op zitten, misschien heb je juist lekker in eigen land gechilled. Wat je ook hebt gedaan, één ding is zeker: je hebt deze zomer nog lang niet alle landen bezocht waar je naartoe zou willen. Valt waarschijnlijk ook niet mee met de status van jouw rekening momenteel. Je zal op zoeken moeten naar een goedkoper alternatief om die rondreis door Europa toch nog af te kunnen maken. Goed nieuws: dat kan vanuit thuis onder de lakens!

Een rondreis door Europa onder de lakens!

Op z’n Double Dutch

Uiteraard starten we deze trip in eigen land. Een roadtrip maak je waarschijnlijk ook met een nieuwe auto die je moet leren kennen. Niet direct vol gas, maar rustig opstarten. Inclusief gordel! Op z’n Double Dutch is dan ook seks waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel de pil als een condoomSafety first! 

Op z’n Frans

Vervolgens rijd je door naar het zuiden. Een bezoek aan Frankrijk staat gelijk aan een potje orale seks. Zij likt zijn stokbrood en hij eet uit haar lunchtrommel. Het liefst tegelijk via de A69!

Op z’n Italiaans

Als je doorrijdt richting het oosten kom je in Italië. Tijdens een vakantie wil je iets nieuws gedaan hebben. Iets wat je voor altijd blijft herinneren. Zet de auto maar langs de kant, want op deze bestemming ga jij je er zeker aan wagen. Op z’n Italiaans is namelijk okselseks also known as doedelzakken! De leuter wordt op de oksel van zijn partner gelegd. Vervolgens beweegt deze persoon de bovenarm open en dicht. Hoe harder de partner de arm dichtknijpt, hoe gevoeliger het is. Zo, jij kan je rondreis weer vervolgen.

rondreis

Op z’n Florentijns

Als je dan toch in Italië bent moet je even langs Florence rijden. Bij dit standje draait het allemaal om de handen aan het stuur te houden. Met de vingers wordt een ring gevormd die om zijn penis wordt gedaan. Het terugtrekken van de huid tijdens de seks veroorzaakt extra gas, als je begrijpt wat ik bedoel.

Op z’n Grieks / Turks

Shit. Door dat extra gas heb je de verkeerde afslag genomen. Geen probleem op deze bestemming. Op z’n Grieks staat gelijk aan anale seks dus zet jij jouw auto toch gewoon even in zijn achteruit? Mocht je nu écht helemaal verkeerd zijn gereden, kan je het zelfs tot aan Turkije nog op dezelfde manier doen. Op z’n Turks houdt namelijk ook anale seks in.

Op z’n Russisch

Geen paniek dat op de bestemming jouw Mos-kou vat vanonder. Ondergoed houd je op z’n Russisch namelijk aan. Het draait namelijk allemaal om de versnellingspook tussen de koplampen te laten bewegen, of te wel een piemel en een goed stel jetsers! Ondertussen ook nog even een rondvaart op de motorboot en Moskou kan je ook weer afvinken.

Op z’n Zweeds

We begrijpen dat je uiteraard helemaal bent uitgeput van deze intense reis. Welkom in Zweden waar het allemaal draait om luie seks. Bij op z’n Zweeds ligt hij op zijn rug en gaat zij zijwaarts bovenop hem zitten, terwijl zij langzaam heen en weer beweegt. Achteraf kunnen jullie ein-de-lijk bijtanken van deze seksuele roadtrip. Even wat gas minderen, om vervolgens morgen weer vol gas te gaan. Elk rond(reis)je is anders, ya know!