Dit zijn de tofste indoor festivals van december

November was een topmaand qua festivals, maar in december ligt er ook heel wat moois in het verschiet. Gelukkig is het gros lekker binnen te doen, want wat is er lekkerder dan zwetend tegen elkaar aan te dansen op kneiterdikke tracks? Inderdaad, he-le-maal niks. Sluit het jaar goed af bij één, of meerdere, van deze indoor festivals!

elrow X STRAF_WERK | Eindhoven | 7 december

elrow en STRAF_WERK hebben niemand minder dan de Italiaanse rouwdouwer Sam Paganini weten te strikken. Deze legende zal de vloer van het Klokgebouw doen laten beven met zijn “Sexy Groovy Dark Techno”. Verder zullen de Duitsers Henrik Schwarz (LIVE) en Kevin de Vries, Matador, Eddy M, Mario Biani en Nederlander Ici Sans Merci achter de knoppen plaatst nemen.

elrow
Credits: elrow X STRAF_WERK Klokgebouw

Nomads – The Winter Oasis | Amsterdam | 22 december

Op 22 december trapt de organisatie van Nomads Festival de laatste vakantie van dit jaar af met een nieuw festival: The Winter Oasis. Een eerbetoon aan hun erfgoed en een ode aan het fantastische publiek dat altijd op Nomads afkomt. De oase van de zomer zal op het terrein van Thuishaven veranderen in een once-in-a-lifetime winter-wonderland, een plek waar zand en sneeuw samenkomen. Van 12:00 tot 04:00 (ja, dat is 16 uur), zullen 18 artiesten gaan draaien op vier verschillende stages. Een mooi begin van de kerstvakantie als je het mij vraagt.

The Winter Oasis
Credits: Nomads Festival

Valhalla | Amsterdam | 22 december

Op 22 december zullen in de Rai Amsterdam vier stages verrijzen, met verschillende artiesten en live-acts van de absolute wereldtop. Namen als Oliver Heldens, Colin Benders, De Sluwe Vos & Sandrien, Benny Rodriques & Wouter S en Kris Kross Amsterdam zullen achter de draaitafels plaatsnemen.

Valhalla Festival-2
Credits: Valhalla Festival

De Coalitie | Den Bosch | 29 december

Na langdurig overleg hebben de organisatoren van Losjes en SMÈRRIG besloten om de handen ineens te slaan voor een spiksplinternieuw festival: De Coalitie. Op 29 december zal De Coalitie haar plannen ten gehore gaan brengen op de geliefde Tramkade.

De Coalitie
Credits: De Coalitie

 

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *