Alles wat je moet weten over de ‘kutscheet’

Touch
// 26 januari 2021
kutscheet-1

Je bent net lekker aan het schaambeenbonken, ontsnapt er ineens en knetterende kutscheet. Akwaaaaaarrrdddd!  Je probeert het weg te lachen, maar van binnen schaam je je kapot. Nergens voor nodig, meid! Ome Mellowed legt je uit wat een kutscheet is en waarom deze meestal op de meest ongewenste momenten op komt zetten.

Kutscheet

De kutscheet, ook wel de queef genoemd, wordt meestal aan seks gekoppeld. De één heeft het vaker dan de ander, maar kan je in principe op elk moment ontglippen. Als je een vajajay hebt natuurlijk. Denk aan opstaan, niezen, of wanneer je jezelf in allerlei bochten wringt tijdens je yogaklasje. Wel is het zo dat kutscheten vaker door seks ontstaan. Waarom? Dat leggen we hieronder uit.

Valse lucht

De vagina is een soort windtunnel. Er past niet voor niks een tampon, vinger, dildo of tampeloeres in. Deze tunnel wordt langer wanneer je opgewonden bent, doordat de baarmoeder iets hoger gaat liggen. Deze extra ruimte kan zich tijdens de seks vullen met lucht dat er uiteindelijk ook weer uit wil. Het gevolg: *pprprpprppppppptptprp*. In tegenstelling tot een normale scheet, dat uit afvalgassen bestaat en een uur in de wind stinkt, is een kutscheet als het goed is geurloos. Mocht deze toch meuren? Dan bestaat er een kans dat je een schimmelinfectie hebt en doe je er goed aan effe langs de huisarts te wippen. Bij wijze van spreken natuurlijk;)

[Tekst gaat verder onder foto]

Kutscheet-2

Penetratie

Bij elk standje waar penetratie plaatsvindt wordt lucht de vagina ingepompt. Vooral bij het standje doggy style wordt er extra lucht naar binnen gepompt, waarbij de penis er ook nog eens voor zorgt dat de lucht er niet direct uit kan. Wanneer jullie klaar zijn, of van standje wisselen, kan de lucht ontsnappen in de vorm van een queef. Er spelen echter meer dingen mee. Bijvoorbeeld de nauwheid van de vagina, hoe nat je bent of hoe dik de piemel is.

Voorkomen?

Een kutscheet is niet te voorkomen en overkomt iedereen die een vagina heeft. Het probleem is vooral hoe druk we ons erover maken. Het hoort nu eenmaal bij seks en is niet iets waarvoor je jezelf hoeft te schamen. Wel zijn er wat trucjes die je kunt gebruiken als je het echt vervelend vind. Je kunt tijdens de seks bijvoorbeeld je benen wat wijder houden om geleidelijk wat lucht te laten ontsnappen óf ze juist wat dichter blij elkaar houden zodat er minder lucht binnenkomt.

Dussss, lieve mensen. Een kutscheet stinkt niet, zorgt niet voor buikpijn en met de juiste partner lach je er samen lekker om. Je kunt er niks aan doen, dus omarm die kutklanken van je!