We Are Electric kondigt eerste namen aan voor 2019-editie

We Are Electric 2019

De afgelopen weken kondigde menig festivalorganisatie hun line-up aan voor komende zomer. DGTL, Awakenings, Dekmantel en Soenda, maar vandaag is het de beurt aan We Are Electric. Zij maken namelijk de eerste namen bekend voor de 2019-editie die van 5 tot 7 juli zal plaatsvinden in het Velder Bos, Liempde.

Line-up We Are Electric 2019

Je kunt wel stellen dat de eerste namen die op de poster van WAE uiteenlopend zijn te noemen. De headliner voor zaterdag is niemand minder dan de voor een Grammy genomineerde Disclosure. Daarnaast zullen Charlotte de Witte en Nina Kraviz je voorzien van de nodige beukplaten en zorgt Ronnie Flex, samen met Deuxperience, voor je portie auto-tune. Verder vallen Oscar and the Wolf, Netsky en The Blaze onder de eerste namen die de organisatie bekend maakt.

Rampage

Daarnaast heeft We Are Electric aangekondigd dat Rampage, bekend van het grootste Drum & Bass-evenement ter wereld, een stage zullen hosten op WAE 2019. Modestep en High Contrast zijn de eerste aangekondigde namen die je zullen voorzien van duistere beats bij deze stage.

De rest van de namen maakt de organisatie eind februari bekend en de kaartverkoop zal starten op 26 januari om 12:00. Vorig jaar waren we erbij en gaan ook dit jaar zeker tijd vrijmaken de 2019-editie. Zou jij ook moeten doen, vriend(in)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *