Fuse organiseert 14-urige rave in metrostations van Brussel

Fuse is een van de langstlopende elektronische muziekinstellingen van België. In april 1996 opende de club en het platenlabel zijn deuren. Het doel? De beste en meest innovatie DJ’s ter wereld aan België laten zien. Ondertussen zijn er dan ook heel wat technohelden langs geweest in deze club. Neem een voorbeeld aan Jeff Mills, Dave Clarke, Sven Väth en Richie Hawtin. De club is geliefd bij de DJ’s en zij keren dan ook maar al te graag terug om nog een set te draaien. Het is dan ook niet voor niets dat Fuse vaak als één van hun favoriete clubs wordt bestempeld.  Nu, 25 jaar na de opening, komt Fuse met een rave die zeker de boeken in zal gaan.

Brussel

Het jubileumjaar kan Fuse uiteraard niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Vanaf vrijdag 26 april 10:00 tot zaterdag 27 april 07.00 zal je in alle metrostations van Brussel technomuziek horen. Fuse gaat daarvoor een samenwerking aan met het vervoersbedrijf MIVB. De afgelopen weken vroeg Fuse aan zijn fans om de favoriete tracks in te sturen. Deze zijn uiteindelijk verzameld in een Spotifylijst genaamd de ‘Worlds Biggest Underground Rave’. Op 26 april zullen die tracks door de speakers van de metrostations klinken.

14-hour Indoor Festival

Vervolgens zal op 27 april vanaf 20.00u de deuren opengaan van Palais 12 in Brussel. Hier vindt een 14-urige jubileumrave plaats. De line-up is het in ieder geval meer dan waard. Artiesten als Len Faki, Charlotte de Witte, Dave Clarke en Adam Beyer zullen achter de knoppen staan. Het feest zal doorgaan tot 10.00u in de ochtend.

Tickets zijn nog beschikbaar voor dit jubileumfeest via deze pagina. Al snappen we best dat je Koningsdag op 27 april niet wilt missen. Al proef je met de Mellowed Hangover Breakfast ook al genoeg oranjesfeer (en onbeperkt oranje Bloody Mary’s). Kan je daarna beschonken door naar Palais 12!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *